Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 16 octombrie. Se răceşte în sudul şi în sud-vestul României, iar temperaturile se vor apropia de normal

Miercuri se răceşte în sudul şi în sud-vestul României, iar temperaturile se vor apropia de normal în cea mai mare parte a țării.

Atmosferă va fi însorită în vest şi în nord-vest, dar în celelalte zone, se înnorează şi trecător o să plouă slab mai ales în Moldova.

Maximele pornesc de la 11...12 grade în depresiuni şi în Bucovina şi vor ajunge panã la 20 de grade în sud şi în sud-vest.

Vremea în fiecare regiune

Vedem cum arată vremea în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe-aici se anunţă o zi cu înnorări, scurte perioade cu soare şi poate câţiva stropi de ploaie prin Dobrogea. Şi tot în Dobrogea, vântul ajunge la viteze de 55 km/h. Temperaturile mai scăzute decât ieri, se opresc la 16 grade. Mai sus în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, se răceşte uşor. Se ating cel mult 16 grade şi vântul devine mai insistent. S-ar putea să plouă puţin pe parcursul zilei, dar apare şi soarele printre nori. În nordul Moldovei şi în Bucovina, se anunţă o zi neplăcută cu înnorări şi câteva ploi slabe. Vântul bate mai tare în zona montană, iar la altitudini mari, sunt posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. La amiază se ating cel mult 14 grade. În schimb în nordul Transilvaniei şi în Maramureş, găsim vreme frumoasă cu mult soare, câţiva nori şi temperaturi comparabile cu cele de ieri. Şi în ţinuturile vestice, atmosferă va fi însorită. Se răceşte uşor faţă de ieri şi la amiază vor fi cel mult 18 grade. În Transilvania o să vină câteva ploi slabe izolate, dar vedem şi soarele printre nori. După prânz vor fi cel mult 15 grade în vestul provinicei. Peste noapte se răceşte şi minimele ajung la minus 2 grade la Miercurea Ciuc. În Oltenia, vor fi înnorări dar şi scurte perioade cu soare pe parcursul zilei. Se răceşte şi la amiază temperaturile ajung până la 20 de grade. În ţinuturile sudice se mai aduna norii şi s-ar putea să vină câţiva stropi de ploaie. Temperaturile scad faţă de ieri şi la amiază vor fi cel mult 20 de grade Celsius.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti, miercuri atmosfera va fi schimbătoare, se răceşte şi dupã prânz se vor înregistra în jur de 17 grade. La noapte, din când în când se mai aduna norii şi se face mai frig. Vor fi 7 grade în zonele centrale şi 5 grade la marginea oraşului.

Vremea la Munte  

La munte, miercuri se răceşte mai ales în masivele estice şi în cele sudice. O sã mai plouă puţin în Carpaţii Orientali şi Meridionali, iar pe creste vor fi condiţii de lapoviţă şi ninsoare. Vântul devine activ în zona Carpaţilor de Curbură.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult