Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Meteo azi, 15 octombrie. Vremea se răcește în nordul și în centrul țării. O să plouă în mai multe zone

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vremea se răcește marți în nordul și în centrul țării. În rest o să fie un pic mai decât în mod normal. O să plouă slab în Maramureș, în Transilvania, în Moldova. S-ar putea să picure și în Dobrogea.

Maximele pleacă de la 10 grade în Bucovina și ajung la 24 de grade prin Oltenia.

Vedem cum arată vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici atmosfera se menține însorită toată ziua și temperaturile cresc față de luni. Urmează o amiază foarte plăcută cu 22...23 de grade în termometre - valori mai ridicate decât ar fi normal.

Vremea se încălzește și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Luni au fost în jur de 18 grade. Marți maximele ajung la 21...22 de grade și o să fie soare în cea mai mare parte a zilei. La noapte apar ceva înnorări, dar e puțin probabil să plouă.

Și în nordul Moldovei și în Bucovina găsim soare și vreme bună, însă pe aici vântul devine ceva mai insistent. Bate cu 40...45 Km/h. Temperaturile rămân sub 20 de grade, iar după lăsarea nopții o să picure în unele zone.

Citește și
Ploaie torențială transformată în grindină, miercuri noaptea, în Cluj și Sălaj. S-a dat mesaj RO-Alert
Ploaie torențială transformată în grindină, miercuri noaptea, în Cluj și Sălaj. A fost transmis mesaj RO-Alert

În nordul Transilvaniei și în Maramureș temperaturile scad ușor față de luni. Vor fi cel mult 15...16 grade. Ziua este una plăcută, însorită, dar la noapte apar câteva ploi slabe, trecătoare. Minimele ajung pe la 5...6 grade.

Vremea se mai răcește și în ținuturile vestice. Maximele se opresc la 17...18 grade. Norii apar destul de rar pe timpul zilei, dar la noapte e posibil să plouă puțin și aici.

Un aer mai rece pătrunde și în Transilvania, iar cel mai frig o să fie în depresiuni. Vântul bate cu putere în zonele înalte de munte, însă devine activ și în sudul provinciei. La noapte se răcește simțitor. Vor fi minus 2 grade în zona Miercurea Ciuc.

Vremea se încălzește însă în zona Olteniei. Temperaturile depășesc valorile normale. Ajung la 24...25 de grade. Vântul se intensifică pe parcursul zilei. Atinge viteze de 40...45 Km/h.

În ținuturile sudice avem o zi foarte plăcută, vreme de toamnă blândă și până la 24...25 de grade în termometre - valori mai ridicate decât ar fi normal.

În București ziua de marți aduce vreme frumoasă și mai caldă decât ar trebui. Maxima ajunge la 22 de grade, iar la noapte se adună norii și apar ceva condiții de ploaie. Temperatura, la fel ca în noaptea trecută, coboară până la 8...9 grade.

La munte marți nu prea vedem soarele. Ploile apar în special în Carpații Orientali. La altitudini mari trecător o să fie lapoviță, poate chiar ninsoare. Vântul bate mai tare în masivele vestice, iar temperaturile sunt comparabile cu cele de luni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult