Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 14 octombrie. Se încălzește în sud şi în sud-est unde temperaturile urcă până la 24 de grade

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ziua de luni aduce vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării. În sud şi în sud-est, se face mai cald şi temperaturile urcă până la 24...25 de grade.

Se răceşte însă în celelalte zone. La Miercurea Ciuc vor fi doar 13 grade, iar vântul o să bate cu putere la munte, la altitudini mari.

Vremea în fiecare regiune  

Vedem cum arată vremea în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici atmosfera se menţine însorită toată ziua şi temperaturile cresc faţă de ieri. Urmează o amiază foarte plăcută cu 22...23 de grade în termometre- valori mai ridicate decât ar fi normal. Se încălzeşte şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Ieri au fost în jur de 18 grade. Luni maximele ajung la 21...22 de grade şi o să fie soare în cea mai mare parte a zilei. La noapte apar ceva înnorări, dar e puţin probabil să plouă. În nordul Moldovei şi în Bucovina găsim soare şi vreme bună, însă pe aici vântul devine ceva mai insistent. Bate cu 40...45 Km/h. Temperaturile rămân sub 20 de grade, iar după lăsarea nopţii o să picure în unele zone. În nordul Transilvaniei şi în Maramureş temperaturile scad uşor faţă de ieri. Vor fi cel mult 15...16 grade. Ziua este una plăcută, însorită, dar la noapte apar câteva ploi slabe, trecătoare. Minimele ajung pe la 5...6 grade. Se mai răceşte şi în ţinuturile vestice. Maximele se opresc la 17...18 grade. Norii apar destul de rar pe timpul zilei, dar la noapte e posibil să plouă puţin şi pe aici. Un aer mai rece pătrunde şi în Transilvania, iar cel mai rece o să fie în depresiuni. Vântul bate cu putere în zonele înalte de munte, însă devine activ şi în sudul provinciei. La noapte se răceşte simţitor. Vor fi minus 2 grade la Miercurea Ciuc. Vremea se încălzeşte însă în zona Olteniei. Temperaturile depăşesc valorile normale. Ajung la 24...25 de grade. Vântul se intensifică pe parcursul zilei. Atinge viteze de 40...45 Km/h. În ţinuturile sudice avem o zi foarte plăcută, vreme de toamnă blândă şi până la 24...25 de grade în termometre- valori mai ridicate decât ar fi normal.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti continuă vremea frumoasă şi se face mai cald. Se ating 24 de grade, deşi acum ar trebui să fie vreo 19 grade. La noapte apar ceva înnorări, dar fără ploi, iar minimă ajunge pe la 10 grade.

Vremea la Munte  

În schimb, la munte temperaturile scad faţă de duminică, în special în masivele nordice. Urmează o zi însorită, dar cu vânt intens. Pe timpul nopţii apar câteva ploi slabe în Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar la altitudini mari e posibil să fie lapoviţa şi ninsoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult