Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 11 mai 2024. Zi frumoasă în aproape toată țara. Ce temperaturi vor fi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vremea se mai încălzește astăzi. Avem o zi destul de plăcută, soare, dar și câteva reprize de ploaie după-amiază la deal, la munte, poate și prin centrul și sudul României.

Maximele pleacă de la 17...18 grade în depresiuni și ajung la 23 de grade în sud-estul țării, pe la Tulcea.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici atmosfera se menține însorită aproape toată ziua. Nu sunt semne de ploaie, dar vântul are unele intensificări, în special pe litoral. Se face mai cald decât ieri. Temperaturile urcă până la 25 de grade.

Și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei găsim vreme frumoasă, câțiva nori și un pic de vânt. Spre seară, în zonele mai înalte s-ar putea să vină o ploaie de scurtă durată, iar temperaturile cresc și aici. Vor fi în jur de 24 de grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina după-amiaza este posibil să plouă la deal și la munte. În rest avem soare, vreme bună și temperaturi cu un grad-două mai ridicate decât ieri. La noapte se înnorează aproape peste tot și cresc șansele de ploaie.

Citește și
vreme soare
Vremea azi, 9 mai. Se face mai răcoare decât normalul perioadei. Sunt anunțate averse în cea mai mare parte a țării

Și în nordul Transilvaniei și în Maramureș se anunță o zi destul de frumoasă, cu maxime în jur de 21...22 de grade. Norii se înmulțesc, însă, după lăsarea nopții și o să plouă în unele zone.

Vremea frumoasă cuprinde o bună parte din vestul țării. Doar pe la munte mai vin ceva ploi la apropierea serii. În rest avem soare și temperaturi agreabile, în creștere față de ieri. Pe aici se vor atinge 23...24 de grade.

În Transilvania găsim vreme schimbătoare, înnorări și ploi trecătoare după orele prânzului. Vorbim despre averse, care apar în special în zonele montane și pot fi însoțite de tunete și fulgere. Temperaturile urcă până la 22 de grade la Târgu-Mureș.

În Oltenia urmează o zi cât se poate de plăcută, cu soare, vânt domol și temperaturi potrivite momentului. Ieri au fost cel mult 20...21 de grade în această zonă. Astăzi maximele ajung pe la 23 de grade.

Și în ținuturile sudice o să fie destul de bine, deși mai pe seară s-ar putea să apară câțiva nori de ploaie. Se mai încălzește puțin și aici. Se vor atinge 22...23 de grade.

Vremea în București

În București ne-așteaptă o zi plăcută și mai caldă decât ieri, cu o maximă de 24 de grade. După-amiază apar ceva înnorări, dar sunt șansele de ploaie sunt foarte reduse. La noapte se vor înregistra în jur de 12 grade.

Vremea la munte

Temperaturile cresc și în zonele de munte. Ziua începe cu soare și vreme bună. Apoi se adună norii și vor aduce câteva reprize de ploaie. Vântul o să bată mai tare pe creste, iar la noapte o să plouă puțin în Munții Apuseni și în Carpații Meridionali.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult