Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 11 februarie 2024. O nouă zi nefiresc de caldă. Regiunile în care se vor înregistra 22 de grade Celsius

Your browser doesn't support HTML5 video.

Duminică, 11 februarie, avem încă o zi nefiresc de caldă pentru acest moment al anului. Temperaturile mai cresc puțin față de sâmbătă.

Vor fi 13 grade în zona depresionară și 23 de grade în sudul și în sud-estul României. Se mai adună norii și o să plouă puțin în vest, nord-vest și în regiunile sudice. În rest, apare și soarele, iar vântul se intensifică în majoritatea zonelor.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici găsim vreme frumoasă, soare, câțiva nori, iar vântul va agita atmosfera și va ajunge la viteze de până la 65 km/h.

Temperaturile, rămân ridicate și la amiază se vor înregistra în jur de 20 grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei găsim vreme destul de bună, chiar daca mai pot să vina și câțiva stropi de ploaie.

Citește și
soare iarna
Vremea azi, 9 februarie. Încă o zi nefiresc de caldă pentru a doua lună din an

Vântul va avea intrnsificari și pe aici, iar temperaturile, mai ridicate decât sâmbătă, se opresc la 22 de grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina atmosfera devine foarte plăcuta după prânz. Se liniștește vântul și se înseninează aproape peste tot. În plus, se face mai cald decât sâmbătă și se ating 19 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș se anunță vreme schimbătoare. Se mai adună norii și o să plouă slab în unele zone și vântul va avea unele porniri. Se face mai cald decât a fost sâmbătă. Pe la amiază se vor înregistră în jur de 18 grade.

Și în vestul României, s-ar putea să plouă sporadic. Vântul prinde putere și aici. Ajunge la viteze de 55...65 Km/h. Va fi în continuare neobișnuit de cald pentru aceastã perioadã. Temperaturile urcã panã la 19 grade la Oradea.

Și în Transilvania s-ar putea sã picure trecător, iar în zonele înalte de munte vor fi condiții de lapoviță și ninsoare. Vântrul suflă tare la munte în zonele de creastă și se încălzește ușor. După prânz se vor înregistră 19 grade în vestul proviniciei.

În Oltenia găsim vreme bună, deși mai apar ceva innorări pe parcursul zilei și izolat pot să vină câțiva stropi de ploaie. Apare puțin și soarele pe parcursul zilei, iar după prânz se vor ating 18...19 grade, valori neobișnuit de mari pentru data din calendar.

În sudul țării, se anunță o zi cu soare și atmosferă plăcută, iar după prânz se vor atinge 20 de grade Celsius. Vântul va avea unele porniri în estul Munteniei, iar temperaturile, mai ridicate decât sâmbătă, se opresc la 21 de grade.

Vreme foarte caldă în București

În București avem vereme foarte caldă, soare și un vânt mai insistent. Se mai încălzește puțin și după prânz se ating în jur de 21 de grade Celsius.

Cum va fi vremea la munte

Și la munte temperaturile rămân ridicate. Se mai adună norii, o să plouă, dar la altitudini mari, se anunță puțină lapoviță sau ninsoare. Vântul prinde putere în masivele vestice și în cele sudice, iar la altitudini mari vor fi rafale de peste 100 km/h.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult