Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 10 august. Caniculă şi un disconfort termic foarte pronunţat în sudul şi sud-vestul ţării

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marți rămânem cu vremea călduroasă, iar în sudul şi sud-vestul ţării avem din nou caniculă şi un disconfort termic foarte pronunţat. O să plouă în ţinuturile sudice, iar spre seară şi la deal şi la munte.

Vor fi averse locale, unele torenţiale, e posibil să cadă grindina şi să se producă vijelii. Ploile apar sporadic şi prin centru şi sud-est. În rest, atmosfera se menţine însorită, iar maximele pleacă de la 27 de grade în Bucovina şi ating 38 de grade în zona Olteniei.

Şi miercuri avem temperaturi ridicate, peste 30 de grade în majoritatea zonelor şi canicula în Banat, Oltenia şi Muntenia. O să plouă în nordul ţării şi la munte, dar pot să apară câteva averse şi în centru şi în ţinuturile sudice.

Joi, vremea se menţine călduroasă în jumătatea sudică, dar caniculAA se retrage în zona Olteniei, pe unde se mai ating 35...36 de grade. Mai vin câteva ploi zgomotoase pe la munte, poate şi prin centru şi sud-est, dar în ansamblu avem vreme frumoasă.

Vineri, scăpăm de caniculă, însă în vest, sud şi în centru, va fi în continuare destul de cald. Va domina atmosfera cu soare, dar o să apară şi câteva nori de ploaie după-amiaza, în special în zonele de munte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult