Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 1 septembrie. Se face mai răcoare decât miercuri și o să plouă mai mult în zonele de deal și munte

Your browser doesn't support HTML5 video.

Joi o să plouă mai mult în zonele de deal și munte, dar apar câteva averse și în restul țării.  

Se face mai răcoare decât miercuri. Maximele pornesc de la 18 grade în Bucovina și ajung la 30 de grade în Lunca Dunării.

Vremea în țară

În Dobrogea și în Bărăgan găsim atmosferă schimbătoare, mai multe reprize cu ploi zgomotoase și temperaturi în scădere. Miercuri s-au atins vreo 32 de grade, joi maximele nu mai trec de 28-29 de grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei mai apar ceva înnorări și o să plouă în unele zone. Se arată trecător și soarele, iar maximele se opresc sub pragul de 30 de grade. În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina cerul va fi cam înnorat și s-ar putea să plouă, îndeosebi după lăsarea nopții. Se mai răcorește puțin: vor fi doar 18 grade în Bucovina și cel mult 24 de grade la Iași.

Temperaturile scad și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Se mai adună norii și s-ar putea să vină o aversă, doua, iar pe la amiază vor fi 23-24 de grade. Ploile se intensifică pe timpul nopții și se ating 13-14 grade.

Citește și
DNA
Secretar de stat în Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene - urmărit penal de DNA pentru trafic de influenţă

O să mai plouă puțin și în vestul țării. Se arată și soarele din când în când, iar temperaturile pierd vreo cinci grade față de ziua trecută. La noapte crește instabilitatea și apar averse abundente.

În Transilvania avem vreme destul de neplăcută, cu ploi mai serioase în zonele înalte. Vor fi și descărcări electrice și intensificări ale vântului, iar maximele se vor opri pe la 24-25 de grade.

Și în Oltenia mai vin câteva serii de averse, cu tunete, fulgere și rafale puternice de vânt. Se mai răcorește un pic și în această zonă, iar la noapte o să plouă destul de mult.

Temperaturile scad și în sudul țării. Se adună norii, iar ploile vin mai ales pe seară și după lăsarea nopții. Vom avea și perioade cu soare, iar maximele vor ajunge pe la 30 de grade în Lunca Dunării.

Vremea în București

În București, ziua de joi aduce atmosferă schimbătoare, vânt activ și câteva reprize de ploaie, îndeosebi în orele serii. Maxima se oprește la 28 de grade, o valoare potrivită pentru început de septembrie. La noapte se mențin condițiile de ploaie și minima ajunge la 17 grade.

Vremea la munte

La munte continuă să plouă și se face mai răcoare decât miercuri. Pe timpul zilei vor fi averse abundente în Carpații Meridionali și Occidentali, iar la noapte, instabilitatea se va accentua în toată zona montană.

Vremea pe litoral

Vremea se schimbă și la malul mării. Ploile ajung și aici și vor fi însoțite de fenomene electrice și intensificări ale vântului. Scad și temperaturile: vor fi cel mult 26-27 de grade prin stațiuni. Apa mării rămâne caldă și va avea 25 de grade.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult