Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea astăzi, 8 aprilie 2024. Se face mult mai cald decât ar fi normal. Maximele ajung la 27 de grade în vestul României

Ziua de luni ne aduce vreme frumoasă, cer senin în majoritatea zonelor și un vânt mai activ în sudul Banatului.  

Se face mult mai cald decât ar fi normal. Maximele pleacă de la 19-20 de grade la malul mării și ajung la 26, poate 27 de grade în vestul României.

Vremea în țară

În Dobrogea și Bărăgan se încălzește față de duminică. Temperaturile urcă până la 23-24 de grade. Dimineață sunt condiții de ceață. Apar și câțiva nori, dar fără ploi. Cerul se înseninează treptat după prânz.

Și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, găsim soare și vreme bună, dar asta după ce se risipește ceața matinală. Duminică au fost 21 de grade. Luni se ating 23-24 de grade și atmosfera devine foarte plăcută în miezul zilei.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina se încălzește simțitor. Temperaturile depășesc cu mult valorile normale și ajung pe la 25 de grade. Pe aici nu prea vedem norii și o să avem o zi foarte reușită.

Citește și
soare
Cum va fi vremea în România în următoarele patru săptămâni. Se anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale

Și în nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim vreme caldă și frumoasă, cer mai mult senin, vânt domol și maxime de 22-23 de grade.

În ținuturile vestice se încălzește și mai tare. Temperaturi ajung la 26, poate 27 de grade, valori mai potrivite pentru luna iunie. Cerul se păstrează curat toată ziua, dar vântul devine mai insistent în sudul Banatului.

În Transilvania avem o dimineață cam rece în depresiuni, pe unde sunt și condiții de ceață. Apoi, soarele încălzește rapid atmosfera și temperaturile depășesc 20 de grade chiar și la Miercurea Ciuc.

În Oltenia găsim atmosferă însorită și temperaturi agreabile, un pic mai ridicate decât duminică. Se vor înregistra 24 de grade, deși acum ar trebui să fie vreo 17 grade în acesta zonă.

Și în ținuturile sudice se face mai cald decât ar trebui și temperaturile urcă până la 23-24 de grade. Norii apar trecător în prima parte a zilei, dar cerul se înseninează mai târziu.

Vremea în București

În București avem tot vreme caldă, soare, vânt domol și în jur de 23 de grade pe la amiază. Urmează o noapte liniștită, cu cer senin, 10 grade în centrul orașului și în jur de 7 grade la periferie.

Vremea la munte

Și la munte găsim vreme frumoasă și temperaturi mai ridicate decât ar fi normal. Norii apar destul de rar. Se mai încălzește puțin față de duminică, iar vântul bate mai tare în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult