Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea 20 decembrie 2018. Zona în care temperaturile vor crește ușor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Joi, vremea va fi la fel de rece ca miercuri. Dimineaţa se menţine geroasă în nord şi prin centru, iar ceaţa şi chiciură pot cuprinde majoritatea zonelor. Pe la prânz, temperaturile vor fi de la -7 la 3 grade.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi Bărăgan, ceaţa şi chiciură pot persista toată ziua, iar temperaturile se menţin modeste.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, găsim aceeaşi atmosferă mohorâtă şi rece. Nu scăpăm de ceaţă. Foarte frig va fi şi în Bucovina. Ceața revine şi poate dura până la amiază, iar temperaturile resimţite vor fi mai mici decât cele din termometre.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş este ger câteva ore bune, iar la amiază se încălzeşte uşor, dar ceaţa persista. La Cluj va fi foarte frig; aici temperaturile rămân pe la minus 7 grade şi după prânz şi la noapte. În schimb, în vestul ţării percepem o încălzire uşoară. Zărim şi soarele pentru câteva momente, iar ceata apare doar în vecinătatea munţilor. În Transilvania vremea se menţine rece, cu negura şi umezeala ridicată. Nu este exclus să apară soarele trecător, iar dimineaţa şi noaptea avem chiar ger.

Schimbări nu prea apar nici în zona Olteniei. Şi aici găsim ceaţa şi atmosfera de gheaţă. La noapte se ating chiar şi minus 8 grade.

Citește și
tragedie mures
Bărbat găsit mort în bazinul decantor din gospodărie. Cum s-a petrecut tragedia

Ceaţa şi aer rece avem şi prin ţinuturile sudice. În zonele deluroase, la amiază va fi mai cald decât la câmpie, în schimb la noapte, aici vremea devine geroasă.

BUCUREŞTI În Bucureşti se încălzeşte abia în weekend. Joi avem cam aceleaşi condiţii: mulţi nori, vreme rece, multă umezeală şi ceață cu depuneri de chiciură pe timpul nopţii. Vremea la munte La munte, vremea devine tot mai rece. Acum, dimineaţa, gerul persista, iar peste zi o să prindem soare cu dinţi. Ceva răbufniri de vânt aşteptam doar prin Munţii Banatului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult