Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea 18 martie 2022. Atmosfera se menține însorită în majoritatea zonelor, dar va fi în continuare foarte frig

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vineri avem vreme frumoasă în majoritatea zonelor, însă va fi în continuare foarte frig. În sud, în est și în extremitatea vestică a țării se mai adună norii, dar precipitațiile apar cu totul izolat.

În rest, atmosfera se menține însorită toată ziua, iar în est și în sud-est se pornește vântul. Maximele pornesc de la -2 grade în Delta Dunării și se opresc pe la 9 grade în vestul țării.

În Dobrogea și în Bărăgan, vântul rămâne destul de intens și mai poate să atingă viteze de peste 50...55 km/h. Atmosfera va fi schimbătoare, e posibil să cadă 2-3 stropi de ploaie sau să fie puțină lapoviță, iar temperaturile scad ușor.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei vor fi înnorări, dar și perioade cu soare. Izolat sunt posibile precipitații slabe mixte, iar vântul va avea intensificări și va spori senzația de frig.

În nordul Moldovei și în Bucovina se mai adună norii pe parcursul zilei, însă șansele de precipitatatii vor fi reduse. Temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate joi.

Citește și
Temperaturi de primăvară, dar și ninsori consistente. Cum va fi vremea în weekend, în fiecare regiune
Temperaturi de primăvară, dar și ninsori consistente. Cum va fi vremea în weekend, în fiecare regiune

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, atmosfera va fi însorită, norii apar doar în treacăt și se răcește ușor. După prânz se ating cel mult 8 grade la Satu Mare.

În ținuturile vestice, s-ar putea să picure puțin, dar în ansamblu vă fi vreme bună și maximele se opresc pe la 8 grade.

În Transilvania, dimineață, sunt temperaturi foarte scăzute, iar în depresiuni este ger. Cerul va fi variabil și doar pe la munte s-ar putea să fulguiască sporadic. După prânz se ating cel mult 8 grade la Alba Iulia.

Sud-vestul țării are parte de soare și atmosfera plăcută. Joi, la Drobeta Turnu Severin, au fost 4 grade, însă vineri se încălzește și se ating 9 grade Celsius.

În ținuturile sudice, mai apar câțiva nori pe parcursul zilei și sunt posibile precipitații slabe. Vor fi și perioade cu soare, iar maximele se opresc pe la 6 grade, valori modeste pentru luna Martie.

Vremea în București

În București, ziua de vineri ne aduce soare, vânt activ și temperaturi mai potrivite pentru luna februarie. Pe la amiază vor fi în jur de 6 grade Celsius. Urmează o noapte foarte rece cu minus 4 grade în partea centrală, însă la marginea orașului va fi mai frig de atât.

Vremea la munte

La munte, vremea continuă să se răcească și o să avem temperaturi negative în majoritatea masivelor. Mai apar ceva înnorări, poate și câțiva fulgi de zăpadă, dar în ansamblu va fi timp frumos. Prin stațiuni găsim multă zăpadă și condiții foarte bune de schi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult