Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea 10 septembrie 2018. Nori de ploaie în mai multe regiuni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Luni o să mai plouă prin estul ţării, unde va fi tot răcoare şi vântul va sufla cu putere; mai poate atinge viteze de 65 km/h. În celelalte zone, persistă vremea frumoasă. Maximele vor fi cuprinse între 19 şi 29 de grade.

Cum va arăta vremea în fiecare regiune:

În Bărăgan şi Dobrogea, atmosfera va fi ceva mai plăcută ca duminică, vântul se domoleşte şi ploile apar sporadic în orele serii şi la noapte. Doar în zona deltei mai sunt ceva intensificări de vânt.

Şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, se face un pic mai cald ca duminică, însă va ploua local. Norii persistă şi vântul va mai avea răbufniri. Mai vin ceva ploi şi pe timpul nopţii.

În nordul Moldovei şi în Bucovina avem tot vreme răcoroasă, ploi din când în când, dar temperaturile saltă faţă de ieri cu vreo trei, patru grade.

Citește și
toamna
Primele zile de toamnă: ploi şi temperaturi scăzute. Prognoza meteo pentru toată ţara

Vreme mai bună găsim în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Temperaturile cresc spre 25 de grade şi norii vor fi destul de rari. Vreme însorită şi temperaturi agreabile aşteptăm şi în ţinuturile vestice. Nu sunt diferenţe majore faţă de duminică. 

Cam la fel şi în ţinuturile central. Avem atmosferă plăcută, maxime mai mari ca ieri şi foarte puţini nori. Pe crestele montane, vântul rămâne cam nervos.

Soare şi temperaturi plăcute gavem şi în Oltenia. Vor fi 28 - 29 de grade la câmpie, iar marți se face şi mai cald.

BUCUREȘTI

În Bucureşti, luni prindem vreme frumoasă, caldă pentru dată din calendar, cu alţi nori de ploaie la apropierea nopţii. Marți, temperaturile coboară uşor, norii se înmulţesc şi pot veni câţiva stropi.

Se înteţeşte şi vântul, iar miercuri avem tot vreme schimbătoare. Vedem soarele temporar, însă vor fi şi câteva averse. Joi se face timp frumos, vântul se domoleşte, iar maximă ajunge pe la 28 de grade.

LA MUNTE

Ploile se concentrează pe zona Carpaţilor Orientali, dar vor fi destul de slabe. În restul masivelor se arată soarele şi se mai încălzeşte faţă de duminică. Şi marți mai apar nori de ploaie, vor lăsa câţiva stropi, iar în zona crestelor, vântul rămâne activ. Temperaturile ajung la normal. Miercuri se anunţă vreme frumoasă şi în încălzire. Doar în Carpaţii de Curbura mai sunt condiţii de ploaie, în special averse cu descărcări electrice şi răbufniri de vânt. Joi se anunţă o zi superbă, cu temperaturi ridicate pentru mijlocul lui septembrie şi nori foarte puţini.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult