Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vreme plăcută în majoritatea zonelor țării. Regiunile în care sunt așteptate ploi sporadice

Your browser doesn't support HTML5 video.

Astăzi se anunţă vreme frumoasă în jumătatea vestică şi prin sudul ţării, dar în est şi în zonele mai înalte o să mai plouă. Vântul va fi destul de activ, iar temperaturile vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade.

În Bărăgan şi Dobrogea, atmosfera va fi plăcută, se face cald la amiază, iar la malul mării, vântul va fi destul de insistent. Nu sunt semne de ploaie.

Se încălzeşte şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Norii apar mai mult în zonele de deal şi munte, iar ploile vor fi destul de slabe.

În nordul Moldovei şi în Bucovina va fi vreme răcoroasă, cu temperaturi de 20-22 de grade. Ploile vin mai ales în zona Carpaţilor Orientali şi pot fi consistente.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş se anunţă o zi frumoasă, cu temperaturi agreabile şi ceva ploi doar în zona de munte. Noaptea va fi mai răcoroasă decât ultima, cu minima în jur de 12 grade.

Citește și
vreme
Temperaturi schimbătoare și ploi în mai multe zone ale țării. Cum va fi vremea în weekend

În vestul ţării găsim timp frumos şi temperaturi plăcute, chiar uşor peste valorile obişnuite perioadei.

În Transilvania, vremea va fi schimbătoare, cu ploi temporare, dar cu temperaturi în creştere faţă de ieri.

În Oltenia continuă vremea frumoasă, amiaza va fi una caldă şi însorită, iar în zona Meridionalilor se înteţeşte vântul. Temperaturile ajung şi la 30 de grade.

Şi în sudul ţării se păstrează vremea frumoasă, cu nori puţini, vânt domol şi maximă de anotimp estival.

În Bucureşti, astăzi prindem timp frumos, va fi cald pentru prima decadă a lunii septembrie, un vânt domol şi ceva șanse de ploaie în orele serii.

În zonele montane, prindem vreme bună în ansamblu, deşi astăzi vor mai fi ploi locale, chiar consistente în zona Orientalilor. Temperaturile rămân modeste.

Pe litoral, astăzi prindem vreme caldă şi frumoasă. Vântul va avea unele intensificări, aşa că marea va fi destul de agitată. Maine, vremea rămâne caldă prin Oltenia şi Banat, dar se răcoreşte în rest, pe unde o să plouă din când în când. Vântul va sufla mai insistent pe litoral şi în zona de munte, iar în barometre avem aceesi tendinţa de creştere a presiunii atmosferice. Luni va fi soare şi destul de cald în sud, centru şi vest, dar la munte şi în ţinuturile estice mai vin ceva ploi. Pe aici se înteţeşte şi vântul. Marţi: vreme frumoasă, vânt activ, foarte puţini nori şi ploi cu totul sporadice pe la munte şi în estul extrem.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult