Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vreme caldă pentru final de aprilie. Meteorologii anunță temperaturi de luna iunie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marți, vremea se încălzeşte, avem soare în mare parte a timpului, dar şi câteva averse prin nord şi nord-vest.

 

Vântul va fi mai insistent în sud-estul ţării, iar temperaturile ating chiar şi 26 de grade.

Cum va fi vremea în toate regiunile

 

În Dobrogea şi Bărăgan, atmosfera devine tot mai caldă spre amiază, se ating şi 25 de grade în Lunca Dunării, iar vântul va fi chiar insistent. Poate atinge viteze de 55 km/h.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, găsim vreme mai caldă ca ieri. Vântul va agită puţin atmosfera, iar temperaturile ajung la

În nordul Moldovei şi în Bucovina, încălzirea va fi una percutanta. Se ating şi 24 de grade, cu vreo patru, cinci grade mai mult decât ieri. Se mai încălzeşte puţin şi pe timpul nopţii.

Cresc temperaturile şi în nordul Transilvaniei şi prin Maramureş. Prindem soare şi vreme bună până după prânz, dar apoi se adună norii şi aversele apar în mai multe reprize.

În vestul ţării se încălzeşte simţitor, domina vremea însorită, însă prin Crisana apar aversele după prânz.

În Transilvania se aşteaptă vreme caldă, nori puţini şi atmosferă plăcută chiar şi pe timpul nopţii.

Vreme însorită şi mult mai caldă ca ieri găsim şi în Oltenia. Norii apar către seară, dar nu sunt anunţate ploi, deocamdată.

Zi frumoasă avem şi în ţinuturile sudice. Încălzirea este una perceptibilă, maximele ating şi 26 de grade în Lunca Dunării, iar noaptea se anunţă destul de agreabilă, cu temperaturi în jur de 10 grade.

Şi în Bucureşti se încălzeşte cu câteva grade astăzi. Acum sunt 8 grade în centru, dar la amiază avem temperaturi de luna mai sau iunie. Vremea va fi însorită, plăcută, dar presiunea atmosferică scade, iar asta anunţa schimbări importante.

La munte se încălzeşte simţitor, vedem soarele până după prânz, apoi se adună norii de ploaie. Aversele apar mai ales în zona Apusenilor şi în nordul Orientalilor.

Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile

 

În Bucureşti, miercuri avem timp frumos, cu temperaturi ridicate, dar pe seara cresc şansele de averse. Joi avem cam acelaşi scenariu: soare şi atmosferă plăcută până după prânz, nori de ploaie mai târziu şi o maximă în jur de 24...25 de grade.

Şi vineri va fi la fel. Vreme caldă, soare dimineaţa şi averse după prânz. Se face mai cald pe timpul nopţii, când se ating chiar şi 12 grade în centrul oraşului. La munte, miercuri va fi mai cald. Dimineata aduce timp frumos, dar mai târziu, instabilitatea creşte şi apar alte averse, în jur de 20 litri de apă pe metru pătrat.

Joi va fi exact la fel: timp frumos în prima parte a zilei, ploi de vară, cu tunete şi fulgere, ceva mai târziu.

Vineri, ploile şi instabilitatea pot apărea oricând. Se pot acumula 25 litri de apă pe metru pătrat, vântul devine activ, iar noaptea, pe creste apare lapoviţă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult