Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Temperaturi ridicate pentru luna decembrie. Zonele în care sunt așteptate ninsori

Your browser doesn't support HTML5 video.

Luni temperaturile încep să scadă, dar vremea se menține caldă pentru luna Decembrie.

Luni o să plouă aproape peste tot, iar pe seară, la munte, vin ninsorile și vântul se transformă în viscol. Temperaturile rămân ridicate pentru o zi de decembrie și vor fi de la 5 grade în depresiuni, la 15 grade în sud-estul țării.

Vremea pe regiuni

 

În Oltenia și Muntenia zărim un pic și soarele, iar pe seară, la munte vin ninsorile și vântul se transformă în viscol.

Și marți o să fie cald, deși temperaturile mai pierd câteva grade. La munte continuă să ningă viscolit. Ploile apar mai mult în vest, nord și centru, iar în Maramureș, Transilvania și trecător în Crișana și Bucovina se anunță lapoviță sau ninsoare.

Vreme destul de neplăcută avem și în ziua de Crăciun. În vest, nord-vest și centru o să plouă, dar mai apare și lapoviță. Prin sud și est vor fi ploi locale, iar la munte va ninge și va fi viscol pe crește.

Citește și
vremea
Temperaturi de luna octombrie în aceste zile. Regiunea în care se vor înregistra 18 grade

Ziua de joi ne-aduce atmosfera schimbătoare: va ploua slab în cea mai mare parte a țării iar la munte așteptăm lapoviță și ninsoare. Apare trecător și soarele, iar temperaturile rămân în continuare peste normal.

Vremea în București

 

În București va fi și luni foarte cald pentru o zi de decembrie. O să mai plouă puțin dimineață, apoi vântul împrăștie norii și maximă ajunge pe la 14 grade.

Vreme caldă avem și marți, deși temperaturile mai pierd câteva grade. Vom avea atmosfera închisă, câțiva stropi de ploaie la începutul zilei și în jur de 10 grade pe la prânz.

Miercuri nu prea sunt semne de ploaie; apare puțin și soarele, iar vântul se menține activ. Ziua se ating din nou 10 grade, dar se mai răcește pe timpul nopții și minimă ajunge pe la 1-2 grade.

Joi, temperaturile mai scad puțin, dar tot va fi mai cald decât în mod obișnuit. Vom avea atmosfera schimbătoare, un pic de vânt și cel mult 7-8 grade în termometre.

Vremea la munte

 

Și la munte se răcește treptat. Luni o să plouă pe timpul zilei, iar mai târziu vin ninsorile. În zona înalta, vântul va suflă tare, cu viteze de peste 80-90 Km/h și asta înseamnă viscol și vizibilitate redusă.

Marți, temperaturile continuă să scadă. Vin alte ninsori și se depune strat de zăpadă. Vântul va viscoli ninsoarea, cu rafale, de 70-90 KM/h, în special în Munții Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali.

Miercuri se face mai frig. Ninsorile devin locale și apar mai mullt în masivele sudice, iarpe crește vântul mai are unele răbufniri.

Joi prindem vreme ceva mai bună, ninsori slabe; puțînă lapoviță și un vânt intens la altitudini mari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult