Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Temperaturi record în România pentru luna aprilie. Unde se vor înregistra 33 de grade la umbră

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este cea mai călduroasă zi la nivel național, de la începutul anului. În unele zone, temperaturile vor depăși 33 de grade Celsius la umbră. În București continuă să se încălzească.

În București avem în acest moment 26 de grade Celsius la umbră, iar în jurul orei 16, se va atinge maxima de 32 de grade. Și chiar 33 - 34 de grade Celsius în Sudul țării, transmite ANM.

Este o zi neobișnuit de caldă pentru luna aprilie. Dacă facem comparație cu anul trecut, potrivit ANM, în 15 aprilie 2023, temperatura maximă a zilei a fost de 12 grade, cu 20 de grade mai puțin decât luni.

În zona de Nord și Nord Vest a țării, vremea este mai plăcută, maximele zilei fiind până în 27 de grade, pe litoral chiar mai puțin, undeva la 25-26 de grade. Însă, de mâine se răcește semnificativ în Nordul și în Vestul țării, unde de la 28 de grade câte sunt luni, temperatura coboară brusc la 18.

La fel se întâmplă de Joi și în București, și în Sudul tarii, va fi o răcire cu mai mult de 10 grade.

Maximele la nivelul țării începând de joi vor fi de 18-19 grade, iar meteorologii anunță că se va pastra o temperatură specifică acestei perioade în următoarele săptămâni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult