Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prognoza meteo azi, 20 octombrie. O zi cu vreme destul de rece în România. Care vor fi maximele termice

Your browser doesn't support HTML5 video.

Duminică, 20 octombrie, vremea rămâne destul de rece, în special la începutul zilei, când va fi și ceață din loc în loc.

Treptat, se înseninează în majoritatea zonelor. Doar prin sud-est, trecător, mai apar câțiva nori. Temperaturile cresc ușor și după prânz se vor înregistră 9...10 grade la Suceava și 18 grade la Timișoara.

Vedem cum arată vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăgabul. Pe aici găsim soare, apar câțiva nori și vântul scade în intensitate. Va sufla cel mult moderat. Temperaturile cresc ușor față de sâmbătă și vor ajunge până la 14 grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, urmează o zi frumoasă și o amiază plăcută, cu temperaturi în creștere față de sâmbătă. Vor fi în jur de 14 grade.

Vedem soarele și în nordul Moldovei și în Bucovina. Se încălzește ușor și se vor înregistra cel mult 13 grade Celsius. Pe timpul nopții vor fi condiții de ceață și temperaturile ating pragul înghețului.

Citește și
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza ANM pentru fiecare regiune
Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii noiembrie

În nordul Transilvaniei și în Maramureș se face mai cald, iar termometrele vor indica în jur de 17 grade. Nu prea zărim norii, iar vântul adie plăcut pe parcursul zilei.

Și în ținuturile vestice se anunță soare și atmoisferă plăcută. După prânz, vor fi temperaturi normale de până la 18 grade Celsius.

În Transilvania, de dimineață, este foarte frig în depresiuni. La Miercurea Ciuc, sunt minus 6 grade. Apoi se încălzește treptat, iar la amiază, în vestul provinciei, se ating vreo 16 grade.

În Oltenia ne așteaptă o zi frumoasă și se mai încălzește puțin față de sâmbătă. Amiaza ne aduce maxime în jur de 15...16 grade, valori mai scăzute decât în mod obișnuit la această dată.

Și în sudul țării se anunță soare și atmosferă plăcută, iar după prânz se vor atinge 16 grade Celsius.

Vreme frumoasă în București

În București avem încă o zi frumoasă, cu cer curat, vânt domol și în jur de 15 grade în termometre.

Cum va fi vremea la munte

La munte se încălzește ușor, dar vremea rămâne destul de rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi senin aproape peste tot, însă în primele ore ale zilei, pe văi și în depresiuni, mai sunt condiții de ceață.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult