Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prognoza meteo azi, 15 martie. O zi cu vreme închisă și ploi. Care vor fi maximele termice

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ziua de veneri, 15 martie, ne aduce vreme mai bună în vestul țării, pe unde se face mai cald decât joi. În rest domină atmosfera închisă și mai vin ceva ploi, în special în Muntenia și în Transilvania.

Maximele pleacă de la 7 grade în estul Transilvaniei și ajung la 14...15 grade în Banat și în vestul Olteniei.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici avem o zi cam mohorâtă. S-ar putea să picure trecător. Se mai încălzește față de joi și temperaturile ajung la valori potrivite pentru această perioadă.

La fel o să fie și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei: atmosfera apăsătoare; cer acoperit și condiții de ploaie slabă. Temperaturile urca până la 10...11 grade, cu vreo 2 grade mai mult decât joi.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina se mai încălzește puțin. Nici pe aici nu prea vedem soarele. Este posibil să mai vină câțiva stropi de ploaie, iar maximele ajung la 9...10 grade, valori normale pentru data din calendar.

Citește și
ploaie
Vremea astăzi, 13 martie 2024. Atmosfera se menține închisă și o să plouă în cea mai mare parte a țării. La cât ajunge maxima

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, găsim vreme destul de bună, deși prin Transilvania o să mai plouă puțin. În rest, apare trecător soarele și se face un pic mai cald decât ar trebui. Maximele ajung la 12...13 grade.

În vestul țării nu sunt anunțate ploi. Avem o zi destul de bună, soare cu nori, vânt domol și temperaturi în creștere față de joi. Se vor atinge 14...15 grade în zona Banatului.

În schimb, în Transilvania o să plouă și vineri, iar în zonele montane înalte o să ningă. La începutul zilei este cam frig în depresiuni, pe unde sunt și condiții de lapoviță. Vor fi 7 grade în Brașov și 11 grade la Târgu-Mureș.

Și în Oltenia avem o zi destul de neplăcută, înnorări persistente și câteva reprize de ploaie. În vestul provinciei se face mai cald decât ar fi normal și temperaturile urcă până la 14, poate 15 grade.

Cerul rămâne acoperit și în ținuturile sudice. O să plouă din când în când, iar temperaturile nu reușesc să treacă de 10 grade. La noapte scăpam de ploi, dar apar ceva condiții de ceață.

Ploi trecătoare în București

Și în București va fi cam înnorat. O să picure trecător, iar maxima, la fel ca joi, se oprește pe la 8 grade. La noapte s-ar putea să se formeze ceata și se vor înregistră în jur de 2 grade.

Cum va fi vremea la munte

La munte găsim tot atmosfera închisă, multă umezeală și precipitații în majoritatea masivelor. La altitudini mari o să ningă. În rest o să fie lapoviță sau ploaie. Temperaturile cresc ușor față de ziua trecută.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult