Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prognoză ANM pentru Bucureşti. Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Meteorologii prognozează pentru următoarele trei zile, în Capitală, precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă, însoţite intensificări ale vântului.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în intervalul 23 ianuarie, ora 20:00 - 24 ianuarie, ora 8:00, temporar va ploua slab, iar vântul se va intensifica treptat, astfel că dimineaţă va atinge la rafală viteze în general de 40 - 45 km/h, favorizând în unele cartiere formarea poleiului sau a gheţuşului. Temperatura minimă va fi de 0 - 1 grad Celsius.

Totodată, din dimineaţa zilei de joi până vineri, la ora 8:00, în cea mai mare parte a intervalului, vântul va continua să prezinte intensificări cu viteze la rafală în general de 50 - 55 km/h, va ploua (în jur de 6 - 12 l/mp) şi temporar, mai ales la periferia oraşului, probabilitatea de apariţie a poleiului sau a gheţuşului va fi ridicată. În dimineaţa zilei de vineri, 25 ianuarie, vântul se va diminua în intensitate, cu rafale în jur de 35 - 45 km, şi este posibil să se semnaleze precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Valoarea maximă va ajunge la 1 grad Celsius, iar minima va oscila între -2 şi -1 grad Celsius.

Prognoza de specialitate arată că, pe parcursul zilei de vineri, între orele 8:00 - 20:00, temporar, vor mai fi precipitaţii, dar slabe cantitativ, cel mai probabil sub formă de lapoviţă şi ploaie, îndeosebi dimineaţa, când vor mai fi condiţii de polei sau gheţuş. Vântul va sufla cu rafale de până la 40 - 45 km/h, iar temperatura aerului va creşte uşor şi treptat de la valori în jurul a zero grade dimineaţa spre 2 grade, în seara zilei de vineri. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult