Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ploi torențiale cu vijelii și grindină, sâmbătă, în aproape toată țara. Prognoza meteo

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sâmbătă aşteptăm alte ploi torenţiale, cu vijelii, grindină şi cantităţi de apă de până la 50 l/mp. În Lunca Dunării şi prin sud-est va fi vreme mai bună.

În Dobrogea şi Bărăgan găsim vreme bună, temperaturi de 26...27 de grade, dar nu este exclus să picure sporadic. Vedem soarele şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Aversele apar în vecinătatea munţilor şi în special după prânz, dar până atunci, vremea rămâne plăcută. În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina, se anunţă mai multă instabilitate iar aversele vor fi destul de consistente. Se produc vijelii şi poate să apară grindină.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş vremea va fi schimbătoare, cu mai multe reprize de ploaie şi temperaturi de peste 20 de grade. Soare cu nori găsim şi în vestul ţării, însă instabilitatea revine după prânz şi aduce ploi zdravene, cu vânt puternic şi condiţii de grindină.

În Transilvania este vreme un pic mai bună ca ieri. Se arată soarele din când în când şi aversele apar tot după prânz. În Oltenia, se anunţă câteva ore cu soare dar şi ploi şi instabilitate. Se anunţă maxime de 23 de grade iar la noapte mai apar ceva ploi.

În sudul ţării o să plouă în primele ore ale zilei şi din nou mai pe seara. Între timp apare şi soarele, aşa că ziua nu va fi chiar urâtă.

În Bucureşti, astăzi aşteptam alte averse mai către seară. Maximă se opreşte pe la 24 de grade. Şi la noapte o să plouă şi minima coboară spre 15 grade.

În zona de munte o să plouă abundent. Ploile vor fi torenţiale, cu toată suită de fenomene severe şi se pot acumula 50 l/mp.

La mare, astăzi se anunţă vreme bună dimineaţa, dar norii se înmulţesc după prânz, când vor fi condiţii de ploaie. Temperaturile vor fi cuprinse între 24 la 27 şi apa mării s-a mai încălzit.

Şi duminică se menţine instablitatea. Ploile vin pe suprafeţe mari în sud, sud-vest, la deal şi la munte. Vor fi însoţite de fenomene violente, iar în Banat, Oltenia şi în zona Meridionalilor se mai pot strânge 25.... izolat 50 l/mp. Temperaturile cresc uşor.

Şi luni apar norii şi aduc alte averse în toată ţara. Mai abundente vor fi în sud-vest, nord-est şi la munte.

Marţi cam la fel: instabilitate mare, înnorări temporare şi averse consistente în majoritatea zonelor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult