Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum va fi vremea de Paște. La ce trebuie să se aștepte cei din vestul țării

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deși a plouat și vineri, spre disperarea multora, sunt șanse mari ca Paștele să vină cu vreme frumoasă.

În noaptea de Înviere se încălzește. Doar în centrul țării și în Moldova este posibil să plouă puțin. În prima zi de sărbătoare, soarele se va arăta peste tot în țară și ne va răsfăța cu temperaturi de vară.

Sâmbătă va ploua aproape peste tot în țară, dar vremea se îndreaptă către seară. În noaptea de Înviere va fi frumos în mai toată țara. Ploile se opresc, iar cerul se va însenina. Dacă merg la slujbă, cei din sudul Moldovei și din centrul țării ar trebui să ia și o umbrelă, pentru că este posibil să plouă, însă numai la începutul nopții. În restul țării, vremea va fi frumoasă. Temperaturile vor fi plăcute și va fi mult mai cald decât în nopțile trecute. În București, 9-10 grade, 11 pe litoral și 4-5 grade în estul Transilvaniei sau în Bucovina.

Vremea în prima zi de Paște

În prima zi de Paște vremea va fi însorită în toată țara, perfectă pentru cei care vor să întindă masa în aer liber sau să se plimbe. Vor fi peste 20 de grade în Cluj-Napoca și Brașov, în nordul țării, la Baia Mare, și în Moldova, la Iași sau Bacău. Cel mai cald va fi în vestul țării, în Timișoara sau Arad, unde vor fi 25-26 de grade, la fel ca în Oltenia. În Capitală va fi o zi de vară.

Mihai Huștiu, meteorolog: „De Paşte, vreme caldă, mult mai caldă decât ar fi normal. 25 de grade înseamnă atingerea pragului climatologic de vară. Ca aspect, o vreme frumoasă în prima zi de Paşte, poate doar pe la munte să se adune norii după-amiază şi să plouă trecător, dar în rest o zi însorită în prima zi de Paşte.”

Citește și
zapada
Ninsori ca în Ajunul Crăciunului, la munte. Stațiunea unde stratul de zăpadă atinge 30 de cm

Abia duminică, spre seară, în vestul și nord-estul țării este posibil să reapară ploile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult