Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cod roșu de vijelie şi grindină. Vremea rea a făcut ravagii în Craiova. Mașini luate de ape și acoperișuri rupte de vânt

Your browser doesn't support HTML5 video.

Chiar dacă în mare parte din țară încă ne bucurăm de vară, în unele zone vremea a venit cu surprize neplăcute.  

În județul Dolj a fost cod roșu de vijelie şi grindină. La Craiova străzile s-au transformat în lacuri, după ce canalizarea nu a mai făcut față.

O mașină a fost luată de ape, iar circulația prin oraș a fost dată peste cap.

Mai mult, vântul care a suflat cu putere a luat pe sus mai multe acoperișuri.

Probleme au fost și pe aeroportul orașului. Furtuna anunțată de codul roșu a durat mai puțin de o oră la Craiova. A plouat atât de tare încât zeci de străzi s-au transformat în adevărate râuri, după ce canalizările nu au mai făcut față. Inclusiv lacurile din Grădina Botanică au refulat.

Circulația prin oraș a fost paralizată. Tramvaiele au fost oprite pe traseu, iar pasajele închise. O mașină a fost luată de ape. Din fericire, cei din autoturism au reușit să scape. Apa a intrat și în curțile oamenilor.

Citește și
Alerta de vant
Avertizare Cod galben de vânt şi instabilitate atmosferică. Meteorologii au emis o atenționare de vreme rea | HARTĂ

Și vântul puternic a făcut probleme. Zeci de copaci au fost puși la pământ, iar mai multe acoperișuri au fost smulse. Pompierii au intervenit la zeci de apeluri. Probleme au fost și pe aeroportul din Craiova.

Avioanele ce urmau să aterizeze, de la Milano și Paris, au fost deviate spre aeroportul Otopeni. Cursa care urma să plece spre Roma a fost anulată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult