Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cod roșu de furtuni emis de meteorologi. Iată zonele afectate

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți la amiază, cod roșu de furtuni pentru mai multe zone din județele Gorj și Mehedinți.

Astfel, de la ora 14:25 până la ora 15:30 va fi cod roșu în Runcu, Stănești, Schela și în zona de munte de peste cota 1800 m a județului Gorj. Se vor semnala: averse torenţiale care vor acumula peste 40...50 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.

Până la 15:15 va fi valabilă atenționare de tip now castig de cod roșu și pentru localitățile Baia de Aramă, Bala, Ponoarele, Isverna, Obârșia-Cloșani din Mehedinți. 

Vor fi averse torenţiale care vor acumula peste 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului. În zona avertizată s-au acumulat peste 40 l/mp.

Noi alerte de vijelii, pentru aproape toată țara

Amintim că meteorologii au actualizat, marți dimineață, atenționările de vreme rea și de caniculă. În următoarele ore vor fi furtui în mai multe zone din țară.

Astfel, de marți de la ora 10:00 până miercuri la ora 10:00 va fi în vigoare un cod galben de furtuni valabil pentru aproape toată țara.

De asemenea, în același interval orar va fi valabil un cod portocaliu de furtuni pentru mai multe județe. 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult