Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cod galben de ploi torenţiale și vânt puternic în mai multe judeţe. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni dimineață, trei avertizări Cod galben de ploi torenţiale și vânt puternic, valabile în mai multe judeţe.  

Astfel, în intervalul 30 septembrie, ora 10 – 01 octombrie, ora 10, în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei vor fi averse, iar mai ales prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25...40 l/mp și izolat peste 50 l/mp. Vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 50...70 km/h.

Potrivit meteorologilor, în același interval, în Carpații Orientali și Meridionali, la altitudini în general de peste 1700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea intensificări, cu viteze de 70...90 km/h.

În intervalul 01 octombrie, ora 10 – 02 octombrie, ora 10, în Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și estul Munteniei, vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 50...70 km/h.

Citește și
drone rusești
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin

Cum va fi vremea în București

Vremea va fi închisă şi rece la Bucureşti pe parcursul zilei de luni, temporar va ploua slab iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, potrivit prognozei emise pentru Capitală de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Temperatura minimă va fi de 9...11 grade iar vântul va sufla slab şi moderat. Marţi, valorile termice vor creşte faţă de ziua precedentă, temperatura maximă urcând la 19...21 de grade. Pe de altă parte, temperatura minimă se va situa la 7...9 grade, uşor mai coborâtă în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult