Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bucureștiul și 30 de județe, lovite de furia iernii. Vântul bate cu 100 km/h

Your browser doesn't support HTML5 video.

Iarnă furioasă în 30 de judeţe din întreaga ţară, care sunt sub cod galben de viscol. A nins inclusiv la Bucureşti.

Cel mai periculos rămâne, însă, vântul care urlă în Capitală, iar în zonele de munte va avea la rafală şi 100 de kilometri pe oră.

Dacă la prânz aveam în jur de 6 - 9 grade în Bucureşti, spre seară temperatura a scăzut brusc la 0 grade. A început să fulguiască, iar vântul bate la rafală cu 65 de km pe oră. În aceste condiţii de umezeală şi vânt, temperatura resimţită e de minus 6 grade.

Aveţi grijă unde vă parcaţi maşinile în seara asta şi când mergeţi pe trotuare, pentru că vântul poate să doboare la aceste viteze, după cum am văzul cu alte ocazii în iarna asta, copaci, stâlpi sau bucăţi de acoperiş şi panouri publicitare.

Aveţi grjă şi dacă plecaţi spre alte zone cu maşina, pentru că în Moldova, Dobrogea, Muntenia și Oltenia ploile se transformă treptat în lapoviţe şi ninsori, iar vizibilitatea va fi redusă în aceste condiţii.

Citește și
ninsori zapada iarna vremea
Val de frig în România, cu ninsori și viscol. Vremea se schimbă radical de vineri

Este un episod de vree rea care nu durează, însă foarte mult, pe finalul săptămânii viitoare temperaturile ar trebui să cresca iar până la 15 grade.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult