Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avertizare de vreme severă. ANM anunță cod galben în mai multe județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic valabile pentru mai multe județe din țară.

UPDATE 17:00 Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit până duminică seara la ora 21:00 atenţionarea nowcasting Cod galben de vânt valabilă pentru judeţele Brăila, Ialomiţa, Buzău şi Călăraşi. În zonele menţionate, se vor semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 55...60 km/h iar local şi temporar vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore, precizează ANM.

Potrivit meteorologilor ANM, judeţele Galaţi, Vrancea, Brăila, Ialomiţa, Buzău şi Călăraşi sunt vizate de avertizarea cod galben de vânt până la ora 17.00.

Atenţionarea pentru Galaţi şi Vrancea este valabilă până la ora 17:00, iar cea pentru Brăila, Ialomiţa, Buzău şi Călăraşi până la ora 15:00.

În cele şase judeţe se vor semnala intensificări temporare ale vântului care vor atinge 55....60 km/h şi ninsoare slabă.

Citește și
Prognoza meteo pentru începutul anului 2020
Când scăpăm de aerul polar. Prognoza meteo pentru începutul anului 2020

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult