Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avertizare Cod galben de averse şi descărcări electrice în zonele montane din judeţele Braşov şi Mureş

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o nouă avertizare nowcasting Cod galben de averse, ce vizează în ora următoare zonele montane din două judeţe.

Potrivit meteorologilor, până la ora 16:00, în zonele de munte din judeţele Braşov şi Mureş se vor semnala averse, ce vor acumula local 20 - 25 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, izolat, grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Atenționare meteo Cod galben de furtuni și ploi abundente în 16 județe, până la ora 21:00

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare meteo Cod galben de averse şi furtuni pentru 16 judeţe, valabilă pe parcursul zilei de joi.

Atenţionarea a intrat în vigoare la ora 12:00 şi este valabilă până la ora 21:00. În acest interval, în Crişana, Maramureş, local în Transilvania, Banat şi la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină şi vijelii.

Citește și
autostrada moldovei
După șase ani, reîncep lucrările pentru Autostrada Moldovei, prima prietenoasă cu mediul

Cantităţile de apă vor depăşi 20 - 30 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Judeţele avertizate sunt: Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Bihor, Cluj, Bistriţa Năsăud, Arad, Alba, Timiş, Hunedoara, Sibiu, Caraş-Severin, Gorj, Vâlcea, Argeş, Mehedinţi.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult