Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANM a emis un nou Cod galben de vijelii și grindină, valabil în mai multe județe. Zonele afectate de avertizarea meteo. HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marți dimineață, o nouă atenţionare Cod galben de ploi torențiale şi grindină, valabilă până marți noapte în mai multe județe din țară.

În intervalul 4 iunie, ora 12 – 4 iunie, ora 23, în cea mai mare parte a Moldovei și în zona Carpaților Orientali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică.

Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp.

Cum va fi vremea în București

Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade.

Citește și
ploaie
Meteorologii au emis un nou Cod galben de ploi torențiale şi grindină, valabil în 15 județe. Care sunt zonele vizate | HARTĂ

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult