Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANM a emis un Cod portocaliu de ninsori și viscol, valabil în două județe

Your browser doesn't support HTML5 video.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de ninsori şi viscol, valabilă în mai multe zone din judeţele Constanța și Tulcea.

Potrivit meteorologilor, avertizarea este valabilă în 27 ianuarie, între orele 10.00 - 21.00.

Astfel, în cursul zilei de miercuri (27 ianuarie), în județele Constanța și Tulcea vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70...80 km/h, va ninge însemnat cantitativ, zăpada va fi viscolită și troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Cod galben de de ninsori şi viscol în zone din judeţul Buzău, până la ora 13:00

 

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de ninsori şi viscol, valabilă în mai multe zone din judeţul Buzău.

Potrivit meteorologilor, până la ora 13:00, în zona montană a judeţului avertizat, precum şi în localităţile Pătârlagele, Lopătari, Chiojdu, Pănătău, Mânzăleşti, Bisoca, Cătina, Brăeşti, Colţi, Bozioru, Odăile şi Chiliile, va ninge şi vântul va sufla cu rafale de 60 - 80 km/h, trecător cu 90 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

Citește și
Viscol
Frig și ninsori în mai multe regiuni. Vântul va viscoli şi va spulbera zăpada

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

 

 

Cod galben de ninsori și viscol în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei

 

În Dobrogea, estul Munteniei și în sud-estul Moldovei va continua să ningă moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă neuniform și consistent, iar vântul va avea rafale în general de 55...65 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Avertizarea este valabilă în intervalul 27 ianuarie, ora 10:00 – 28 ianuarie, ora 10:00.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult