Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alertă meteo: se întorc ploile! Fenomene extreme în toată țara

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sâmbătă și duminică, umbrela ar trebui să fie nelipsită din .. recuzita de vacanță a românilor. Se întorc ploile, iar vântul, vijeliile și grindină vor străbate toată țara.

Deja, în Timișoara o ploaie torențială de 45 de minute a ridicat numeroase probleme.

Până acum, meteorologii au emis zeci de avertizări de vreme rea, iar hidrologii au instituit cod portocaliu de inundații pentru centrul țării

În Timișoara, o ambulanță chemată la un pacient a avut mari dificultăți să înainteze din cauza suvoaielor de pe șosea. A fost dezastru și pe arterele principale, așa că șoferii au rămas ferecați în mașini.

Vântul puternic a doborât câțiva copaci și a smuls mai multe acoperișuri. Oamenii au sunat speriați la 112, iar pompierii au intervenit de urgență pentru a scoate apă din pivnițe și din curți, dar și ca să înlăture arborii căzuți pe șosele.

Citește și
furtuna
Alertă meteo. Ploi torenţiale, însoţite de vijelii şi grindină până vineri

Apa mare a năvălit și în pasajele rutiere.

Ruperea de nori a întrerupt circulația tramvaielor și autobuzelor, așa că pasagerii au fost siliți să se descurce singuri.

Până duminică ne vom confrunta cu fenomene extreme în toată țara. Meteorologii au emis deja coduri galbene de scurtă durată, cum a fost cazul județului Covasna.

De duminică seară, vremea rea se mută în sud și în est. Este posibil să cadă și 40 de litri de apă pe metru pătrat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult