Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vreme bună și liniște pe litoral în acest weekend. Ce anunță meteorologii pentru săptămâna următoare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei care și-au petrecut weekendul pe litoral s-au bucurat de vreme bună, liniște și relaxare.

Duminică au fost 26 de grade în aer și 20 în apă, iar indicele radiațiilor UV a fost mediu, așa că n-au avut nici o umbră de îngrijorare. Doar relaxare și veselie. Pentru că sezonul nici n-a început încă, câțiva tineri au avut la dispoziție suficient loc pe nisip pentru a încinge o partidă de fotbal. Între timp fetele s-au bronzat în voie pe șezlong. La prânz soarele era domol. Apa s-a mai încălzit, așa că suficienți turiști au încercat-o.

Băiat: „E frumos, e răcoare, e bine, nu bate soarele tare acum, apa văd că e agitată, sunt valuri, foarte frumos”.

Reporter: Ce v-ati propus pentru astăzi?

Băiat: „Ne-am propus să ne distrăm alături cu băieții, am venit de la București, era un pic mai călduț, am venit la mare aici să ne distrăm cu toții”. Ștefan Andrei, managerul unei plaje: „Într-adevăr a venit vara, lumea e pe plajă, se simte bine, se prăjește sperăm noi nu prea tare, consumă răcoritoare, se bucură de un vibe mișto”.

Citește și
litoral
Românii s-au bucurat pe litoralul Mării Negre de soare și atmosfera de vacanță. „Ne simțim bine / Exact ce trebuie”

Barmanii au pregătit cocktailuri răcoritoare întreaga zi. O limonadă cu zmeură costa 20 de lei în Mamaia. Alin Ciobanu, managerul unei plaje: „30 de lei este șezlongul toată luna aceasta, este un preț super ok pentru ziua de astăzi. Avem salteluțe, umbrele noi nouțe, saltele noi de sezonul acesta, 300 de șezlonguri avem”. Meteologii anunță vreme frumoasă cu soare și temperaturi de început de vară pentru toata săptămâna.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult