Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vârf de sezon în stațiunile de schi. S-a ieftinit transportul pe cablu, iar pârtiile sunt impecabile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deși au trecut deja 3 săptămâni de la mărțișor la munte este încă iarnă. E vârf de sezon în stațiunile de schi. Iar cei care merg acum în vacanță au numai de câștigat.

S-a ieftinit transportul pe cablu nu este aglomerație iar pârtiile sunt impecabile.

Coada imensă de la gondola din Poiană Brașov s-a mişcat repede iar așteptarea la îmbarcare nu a durat mai mult de un sfert de oră. Schiorii au putut astfel să facă mai multe coborâri pe pârtiile amenajate impecabil.

Turistă: ”Nu a fost așa de aglomerat, pârtia a fost bună dar şi cu un pic de gheață”.

La doar 4 ani, David a reușit să coboare pe schiuri din vârful muntelui. Îndrăgostit de zăpada, nu vrea să se mai ridice de jos, ar vrea să o ia acasă.

Mama lui David: ”E atât de încântat încât nu știm ce să mai facem cu el”.

Și pe pârtia de săniuș a fost veselie mare. Părinţii şi copiii s-au bucurat de vremea frumoasă și de faptul că nu e aglomerație ca de sărbători.

Turist: ”Mi se pare cam puțină lume. Ne așteptam să fie foarte plin. Dar e super, super, super! Şi pentru copii. Şi ieri ne-am dat cu schiurile, a fost super!”

În staţiune zăpada măsoară 60 de centimetri iar în partea superiara a masivului depăşeşte un metru. Vremea rece le-a permis administratorilor domeniului schiabil să menţină pornite şi instalaţiile de zăpadă artificială.

De la începutul lunii martie s-au redus tarifele pentru instalaţiile de transport pe cablu iar din această săptămână, cartelele cu puncte pot fi cumpărate şi online de platforma skibv.ro.

Din păcate, sunt și locuri în stațiune unde zăpada este acoperită de munți de gunoaie.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult