Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un oraș din Italia interzice turiștilor să se plimbe în bikini. Cât este amenda

Un oraș pitoresc din Italia, preferat de fotografi și intagrameri, a interzis turiștilor să se plimbe în bikini.

Vizitatorii orașului Sorrento, aflat pe Coasta Amalfi din sud-vestul Italiei, riscă o amendă de 500 de euro dacă se vor plimba într-un costum format din două piese, conform noilor reguli impuse de primarul Massimo Coppola. Și turiștii care se plimbă fără cămașă sunt vizați de interdicție.

Primarul a declarat presei că turiștii îmbrăcați astfel le provoacă „disconfort și neliniște” localnicilor, conform The Independent. 

Edilul a spus că vrea să reprime comportamentul indecent, care nu se potrivește cu specificul orașului.

Massimo Coppola a precizat că dacă această situație va continua ar putea să ofere o imagine negativă asupra calității vieții în orașul lor, ceea ce va afecta și turismul.

Jurnalistul local Max Tamanti a vorbit despre grupurile de oameni îmbrăcați în bikini ca fiind o „procesiune macabră” și a menționat că transformă orașele din Amalfi într-o scenă din Infernul lui Dante.

Sorrento este o stațiune populară de pe Coasta Amalfi, fiind favorită de influenceri și de cuplurile tinere pentru clădirile vopsite în culori pastelate, cu o mulțime de restaurante pe stânci care coboară înspre mare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult