Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turiștii străini, încântați de Bucovina: "Este magic, este intr-adevăr magnific aici"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Unii turiști s-au relaxat în liniștea Bucovinei, unde au apărut numeroase pensiuni, apreciate și de străini.

"Este un stil de viață, care nu există acolo, de unde vin eu", ne-a spus un turist francez, încântat peste măsură, că a mâncat doar produse făcute în casă, fără conservanți, întinse pe un ștergar, la malul unui râu.

În văile peste care dăinuie liniștea, turiștii se plimbă încântați cu o căruță.

Turist: "Sunt un englez din Franța și vin aici pentru că voi românii petreceți weekendurile mai mai bine decât oricine. Vă mulțumesc pentru primire!".

Turistul francez nu ar fi știut de aceste locuri dacă fiica lui, Lucie, care lucrează la București, nu l-ar fi adus la Ciumarna.

Citește și
inaltpreasfintitul teofan
ÎPS Teofan declanșează operatiunea ”referendumul”. ”Doamne ferește să lipsiți” și ”aduceți câte 50 de persoane”

Lucie, turistă din Franța: "Mi-au plăcut schimburile de experiență cu oamenii de aici. Este magic, este intr-adevăr magnific aici. Este odihnitor, este tradițional, este frumos".

Cristopher, turist din Franța: "Am văzut peisajul, care este magnific și m-am întâlnit cu persoane care m-au primit cu căldură. Calitatea vieții de aici nu există acolo de unde vin eu. Este pentru prima dată când vizitez acest colț al Europei și este unic pentru mine".

Conduși de gazde, turiștii au plecat să adune un coș cu ciuperci sălbatice. Și s-au trezit pofitiți la masă. O masă la iarbă verde, pe malul unui râu.

În zonă sunt și pensiuni cu microferme de animale .. dar și iazuri unde pescarii au cu ce să se laude. Este și exemplul unei pensiuni din Prisaca Dornei, recunoscută pentru gustările din păstrăv sau crap.

Pensiunile agroturistice din nordul țării au luat avant în ultima vreme, iar turiștii se declară încântați, mai ales că proprietarii le pun pe masă bucate și băuturi făcute în zonă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult