Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Stațiunile de pe Valea Prahovei sunt pline de turiști. Prețul unei ore cu monitor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Copiii sunt din nou în vacanță, așa că mulți dintre ei au plecat la munte. Părinții i-au răsplătit pentru notele bune și le fac toate poftele. Stațiunile de pe Valea Prahovei sunt pline, mai ales că vremea este bună.

Melisa a încheiat semestrul cu 10 pe linie, așa că părinții au răsplătit-o cu o excursie de 4 zile.

Melisa: "Ne dăm cu săniuțele și ne distrăm, că ieri a fost și ziua mea. De abia am reușit să scap de școală și m-am chinuit destul de mult să-mi iasă mediile 10."

David nu a plecat în vacanță fără jurnalul lui.

Reporter: Cam cât v-ați propus să cheltuiți în vacanța asta? Părinte: ”Peste 2000 de lei”. Reporter: Câte persoane? Părinte: ”Patru persoane, doi adulți și doi copii. ” Repirter: Și majoritatea banilor pe ce activități se duc? Părinte: ”Cei mai mulți la schi și la sanie"

O singură oră de schi, cu monitor, costă 120 de lei. Și, în aceste condiții, cererea depășește oferta.

Citește și
balea lac
Zăpadă de peste 2,5 m la Bâlea Lac. Risc de avalanșe în masivul Făgăraș

Adriana Buganu, monitor de schi: ”Cererea e mai mare decât suntem noi instructorii. E o perioada foarte aglomerată, dar foarte frumoasă."

Alții sunt atrași de tiroliană. La lăsarea serii, distracția de pe pârtie se mută la hotel.

Mirabela Bârsan, reprezentant hotel: "Avem petreceri pentru copii în fiecare zi, atât pentru cei micuți cât și pentru cei mai mari, avem teatru de păpuși, petreceri cu diverse personaje. 65 de euro de persoană în camera dublă, cazare cu mic dejun și cină inclusă, iar pentru copilași avem pensiune completă."

Nici părinții nu sunt neglijați. Pentru ei, hotelierii au pregătit cine festive.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult