Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Stațiunile de la munte sunt din nou pline de turiști. Oferte speciale la cazare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Stațiunile de la munte sunt din nou pline de turiști. Copiii sunt liberi până pe 12 februarie, când începe al doilea semestru, iar părinții au plecat cu ei în vacanță.

Au găsit oferte speciale la cazare și la cursurile de ski. Iar puștii se bucură în fiecare seară de programe speciale, pregătite de gazde.

Copiii au uitat rapid de teme și s-au bucurat de libertate, în natură. Au dansat, s-au jucat în zăpadă și au făcut întreceri pe derdeluș.

Așa că nu e de mirare că s-au format cozi mari la parcul de aventură. O ora de dat cu sania sau colacul costă 20 de lei pentru copii și 25 pentru părinți.

Pentru turiștii care vor să învețe să schieze există oferte speciale. O singură persoană plătește în jur de 100 de lei. Dacă la curs vrea să vină o familie întreagă, se fac reduceri între 20 și 50 la sută pentru fiecare membru.

Citește și
Cabana
Turiștii străini preferă cabanele izolate, ca să admire peisajele montane din România

Cei dornici să încerce altceva s-au plimbat cu caii prin pădurile din Poiana Brașov. O ora de călărie costă 80 de lei.

În Poiana Brașov, turiștii care stau cel puțin 3 nopți plătesc 90 de lei de persoană la un hotel de 3 stele. În acești bani intră și micul dejun și cina.

În plus, pentru copii, gazdele organizează gratuit în fiecare seară petreceri tematice, ateliere de creație și teatru de păpuși.

Vacanța școlară durează până pe 12 februarie, când începe al doilea semestru.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult