Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Stațiunile balneare vor fi pline în vacanța de Paște. Un pachet de 4 nopți cu masă festivă ajunge până la 4.000 lei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Stațiunile balneare vor fi pline în vacanța de Paște. Turiștii și-au făcut din vreme rezervări, convinși de numărul mic de îmbolnăviri de Covid din zonă.

La Sovata, de pildă, nu s-au înregistrat focare de Covid. Iar în Băile Felix totul este ocupat, chiar dacă accesul în bazinele interioare a fost interzis, masca este obligatorie și se păstrează distanța.

La cele mai multe hoteluri din Sovata, toate locurile au fost rezervate pentru Paște şi 1 Mai. Centrele SPA se deschid doar pentru grupuri organizate, iar bazele de tratament funcţionează după reguli bine stabilite.

Staţiunea este renumită pentru apele sărate, tămăduitoare dar şi pentru aerul curat. Pe lângă hoteluri, oferte sunt la pensiuni dar şi la campinguri.

Turiştii se pot bucura de plimbările în jurul lacului sărat, dar şi de priveliştea munţilor.

Şi hotelierii din Băile Felix au lansat oferte de Paşte. Aici, gradul de ocupare este de aproape 80 la sută dar, probabil, până la Paște nu vor mai fi locuri libere.

Anul acesta, accesul în bazinele interioare a fost interzis, se poartă măşti în afara bazinelor şi se păstrează distanţa.

Un pachet de patru nopţi de cazare, cu pensiune completă şi prânz festiv de Paşte, costă între 1.900 şi 4.000 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult