Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Stațiunile unde se poate schia în România, în ciuda căldurii neobișnuite

Your browser doesn't support HTML5 video.

Iarna prea călduroasă scoate în evidență fiecare locșor unde se poate schia! Stațiunile montane sunt cu atât mai căutate cu cât au și tunuri de zăpadă ori sunt în apropierea marilor orașe.

Desigur, contează și prețurile, mai ales că turiștii nu vor să rămână doar un weekend, ci câte cinci zile sau o săptămână.

Domeniul schiabil Șuior, aflat la 15 km de Baia Mare, este o varianta bună pentru schiori. Încă dinaninte de Anul Nou, administratorii au reușit să aștearnă zăpadă artificială pe două pârtii.

Horia Buhan, director marketing Șuior: "Se schiază în condiții bune, puțin primăvăratice, dar se schiază bine. Pe lângă schi pass, valabil 24 ore din momentul achiziționării, turiștii mai beneficiază de o masă."

Pentru schi pass adulții plătesc 120 lei, iar pentru copii prețul se înjumătățește.

Citește și
moldoveni
Sute de turiști moldoveni petrec Crăciunul pe rit vechi în România. Prețurile pachetelor la hotel

Și pârtiile din Păltiniș au făcut față cu greu avalanșei de turiști.

Schiuri, plăci de snowboard, sănii și orice folie de plastic pe care poți aluneca - au fost folosite pe cele 5 părții pe care zăpada a fost completată de tunurile de zăpadă în fiecare noapte.

Un tichet pentru o zi costă 83 de lei și permite accesul pe toate pârtiile.

La Arieșeni, turiștii au la dispoziție trei pârții: pentru că stațiunea este chiar la granița dintre județe, două pârtii sunt în Alba și una în Bihor. Toate sunt dotate cu tunuri de zăpadă, iar transportul pe cablu este ceva mai ieftin decât în alte stațiuni.

Pentru adulți costă 5 lei urcarea cu teleschiul și 6 lei cu telescaunul, iar pentru copii 3 lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult