Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a deschis oficial sezonul de schi. Stațiunea unde zăpada măsoară 50 de centimetri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pârtiile din Sinaia sunt gata, de joi, să-şi primească oaspeţii, iar administratorii declară deschis sezonul de schi. Pe munte, la cota 2000, zăpadă măsoară 50 de centimetri şi este bine bătută, pentru o alunecare perfectă.

Cei care au ajuns la înălţime pot admira, chiar în aceste momente, marea de nori.

Când ajung aici, la 2000 de metri altitudine, turiştii încremenesc în fata priveliştii. La picioarele lor se întind 7 părţii pentru schiori cu pregătire media şi avansată, dar şi două pentru începători, în total ....km de alunecare pe zăpadă. Cartela de schi costă 145 de lei pe zi, la instalaţiile administrate de primăria Sinaia, care îţi permit accesul pe întreg domeniul schiabil.

Din păcate, edilii au avut ghinion chiar în ziua de deschidere a sezonului, pentru că un senzor de la telegondola s-a defectat, iar cabinele au înaintat cu viteză foarte mică şi s-au mai şi oprit din când în când, astfel că timpul de urcare s-a triplat. Mecanicii spun însă că vor remedia în curând problema. După schi, turiştii se pot încălzi la un ceai sau la un vin fiert, într-un bistro deschis recent la Cota 2000.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult