Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Revelionul copiilor la hotelurile din Poiana Brașov. Suma plătită de părinți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pentru că părinții să se distreze în voie, multe restaurante și hoteluri de la munte organizează și revelionul copiilor. Sunt petreceri cu personaje din povești cunoscute și meniuri atent gândite.

Au neapărat o figurină colorată, iar porțiile sunt mai mici pentru că, spun bucătarii, doar așa copiii sunt tentați să mănânce tot.

Într-un parc de distracţii din Poiana Braşov au loc şi pasionaţii de parapantă, dar şi copiii care vor la derdeluş.

O familie venită din Canada caută la munte ceva greu de găsit - un loc de joacă unde să îl poată lăsa pe cel mic.

În decorul de poveste, o plimbare pe spatele poneiul este o experienţă nouă. Trebuie doar un pic de curaj pentru călăreţii tineri şi neexperimentaţi.

Hotelurile care oferă programe speciale de Revelion pentru copii au fost rezervate şi cu o jumătate de an înainte. O familie din Bucureşti vine de 7 ani la acelaşi hotel.

"Fiecare se distrează, ăsta e marele beneficiu, el e în lumea lor, a copiilor, iar noi adulţii ne vedem de treabă, fără să ne deanjam unii pe alţii. El îşi făcea programul aici cu entertainerii, iar adulţii la masă şi pe ringul de dans", spun părinții.

Un pachet de 5 nopţi de cazare într-un hotel de 4 stele din Poiana Braşov costă peste 3200 de lei de persoană, iar mesele şi petrecerile sunt incluse în preţ. Revelionul copiilor începe la ora 21.

Distracţia va dura până la 4 dimineaţa. Personaje din poveste îi vor conduce pe cei mici în lumea basmelor. Peste 100 de copii vor participa la ateliere de gătiţi, teatru de păpuşi şi vor face parada modei.

Într-un sat de vacanţă din Bran, tarifele pentru 4 nopţi de cazare încep de la 1200 de lei. Meniurile pentru copii sunt colorate şi botezate tentant: somonul cel verde sau porcuşorul jucăuş.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult