Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Restaurantul din Paris a doi români, în topul Vogue. Dexter a fost finalist la MasterChef

Doi chefi români, care s-au specializat la școli de profil renumite, fac senzație cu restaurantul lor deschis într-o zonă bună a Parisului. Unul din ei, Bogdan Alexandrescu, ”Dexter”, a fost finalist în primul sezon al emisiunii MasterChef.

Ibrik Kitchen, restaurantul lui Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malişevschi, a fost inclus de revista Vogue în clasamentul celor mai bune cinci restaurante din capitala Franței, în acest moment, dar a fost menționat și de Le Figaro.

Blogul De Corina le-a prezentat corespunzător restaurantul celor doi români, care au povestit drumul pe care l-au parcurs până în acest punct. 

”Proaspăt deschis rue de Mulhouse în Paris, Ibrik Kitchen mizează pe o bucătărie tipică din Balcani. Bucătarii Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malișevschi gătesc gulaș de pui, frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați... Exotic și foarte de succes”, a scris Vogue.

Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malişevschi au deschis restaurantul din Paris în luna decembrie 2018.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult