Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacţia unor tineri când aud muzică tehno la castelul Peleş. "Avem de ce să fim mândri"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Castelul Peleş a fost parte din povestea „Untold''. Organizatorii festivalului şi comunitatea de petreceri „Cercle'', au deschis porţile turistice ale României către milioane de străini.

Pe platoul din fața Castelui a mixat legenda muzicii tehno, Oxia, iar evenimentul a fost transmis live. În felul acesta, este marcat Sezonul Romania - Franţa 2019.

Castelul Peleş a devenit pentru câteva ore, parte din povestea UNTOLD. Pe platoul din faţa castelului, aproximativ 500 de persoane au ascultat mixurile legendei muzici tehno, Oxia. Evenimentul a fost organizat de platforma internaţională Cercle, în parteneriat cu festivalul UNTOLD.

Tânăr: „Ne bucurăm foarte mult că a ajuns în România şi este o petrecere foarte reuşită, iar publicul este deosebit.” Reporter: „Cum e să dansezi lângă Peleş?” Tânăr: „E motivul pentru care am venit, este o ocazie unică.”

Tânăr: „Am căutat pe Google acest concert şi am venit. Pentru că îmi place.”

Citește și
Nina Kraviz
DJ-ul care a avut cele mai multe live-uri din lume, în 2018, a fost şi în România

Deşi afară sunt doar 7 grade şi se resimt ca 4 grade, cei 500 de oameni veniţi din toate colţurile lumii pare că au starea unui festival de vară, deşi petrecerea e organizată la munte în mijlocul naturii într-un loc, încărcat de istorie.

Platforma CERCLE este dedicată promovării artiştilor şi a locurilor cu un potenţial excepţional, dar şi a artei, a patrimoniului cultural. Comunitatea organizează petreceri în cele mai cunoscute obiective turistice din lume: Tunul Eiffel, castelul Fontainebleau, Muzeul Bourdelle şi multe altele.

Alături de UNTOLD, în calitate de ambsador, acum au adus petrecerea de la Peleş în toată lumea cu ajutorul transmisiunii live.

Edy Chereji, UNTOLD: „Încercam să ne arătăm nou în primul rând românilor că avem de ce să fim mândri de ceea ce se întâmplă, de ce are această ţară. Din aceste motive încercam să facem evenimente prin care oamenii să vină să descopere România. 70 la sută sunt străini, care au venit special pentru acest eveniment, sunt obişnuiţi cu evenimentele pe care le organizează CERCLE, dar mai important că sunt oameni care sunt obişnuiţi cu UNTOLD, adică oameni care au mai fost în România.”

Evenimentul marchează sezonul Romania- Franţa 2019. Legenda muzicii tehno, Oxia, va veni şi la festivalul UNTOLD, care are loc în perioada 1- 4 august la Cluj.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult