Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pregătiri pe litoral. Rezervările pentru Paște și 1 Mai, transformate în vouchere

Your browser doesn't support HTML5 video.

Chiar dacă nu ştiu când se va deschide sezonul estival şi cât va dura vacanţa de vară, hotelierii şi administratorii cluburilor de pe litoral au început pregătirile.

Aşa că să nu vă mire dacă nisipul este curăţat, şezlongurile şi umbrelele sunt instalate, iar zona exclusivistă din nord se reamenajează.

În cazul rezervărilor făcute de turişti pentru Paște şi 1 Mai, hotelierii anunţă că foarte puţini au cerut banii înapoi. Cei mai mulţi au preferat vouchere de vacanţă, pe care să le poată folosi în momentul în care lucrurile revin la normal.

Deşi marea este încă rece, iar plaja pustie, administratorii nu s-au abătut de la planurile pentru acest sezon. S-au apucat de renovat beach barurile şi, din proprie iniţiativă, ca o măsură de precauţie, anul acesta montează şezlongurile la distanţă unele de altele.

Şi în hoteluri se lucrează intens deşi situaţia este cel puţin delicată. Peste 50.000 de sezonieri, care asigurau munca în turism pe litoral, nu pot beneficia de şomaj şi îşi pierd locurile de muncă. Administratorii îi păstrează doar pe cei de la întreţinerea spaţiilor.

În cazul cluburilor din nordul staţiunii Mamaia, petrecerile de Paşte şi 1 Mai au fost anulate. Singurii care fac zgomot în zonă sunt muncitorii.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat de ani buni. În zona cluburilor din Mamaia Nord, de 1 mai va dăinui liniştea, dar asta nu înseamnă că nu veţi putea petrece acasă sau chiar să vă alăturaţi unei distracţii din online.

Şi pe plaja din Vama Veche, unde în alţi ani acum angajaţii erau în toiul pregătirilor, acum se aud doar valurile. Singurele vacante anulate de turişti, până în acest moment, au fost cele pentru Paste şi 1 Mai. Cei mai mulţi însă au preferat vouchere de vacanţă pentru altă perioadă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult