Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poveştile de 1 Mai se scriu pe litoral! Zeci de mii de tineri, la Sunwaves şi în cluburi

Litoralul este destinaţia a zeci de mii de tineri care vor petrece în curând, zi şi noapte, de 1 Mai.

La Mamaia se fac ultimele pregătiri pentru festivalul Sunwaves şi pentru petrecerile din cluburi, iar la Vama Veche plaja şi valurile mării îi aşteaptă pe cei care vor să prindă răsăritul soarelui într-o atmosferă fără egal.

Peste 45.000 de turişti sunt așteptați anul acesta la mare pentru a-şi petrece vacanţa de 1 Mai în cluburile şi la evenimentele organizate în staţiunile de pe litoralul românesc.

Cei mai mulţi oaspeţi din debutul noului sezon estival se vor caza în Mamaia şi Constanţa, unde hotelierii au anunţat că sunt rezervate circa 30.000 de locuri.

In Mamaia sunt deschise de 1 Mai toate cele opt cluburi mari, iar un punct important de atracţie va fi, ca şi în anii anteriori, festivalul Sunwaves.

Lumea a început să se strângă la mare încă de joi, 26 aprilie, când la Mamaia începe SunWaves.

Pe plaja Crazy, din nordul staţiunii Mamaia, în cortul alb ce a fost ridicat deja, va fi petrecere pentru cinci zile pe muzica tehno, în perioada 26 aprilie-1 Mai. 

În perioada 28-29 aprilie, la Vama Veche turiştii se pot bucura de: Sunset Festival (pe strada Tudor Vladimirescu), cu Argatu & Moş Martin, Coma, CTC, Kazi Ploae & Photosilah, Nimeni Altu', Specii, Vali Umbră şi Gonza, DJ Oldskull etc. Pe 29 aprilie, tot la Vama Veche, va avea loc Festivalul estival Vama Libre, avanpremiera pe plaja Acolo, cu Omul cu şobolani, Ţapinarii şi Partizan (acustic), Reversed Gravity, Colonist pe Lună, Full Tones.

La Costineşti, discoteca White Horse oferă concerte în fiecare seară, iar pe 28 aprilie cântă Bucovina şi pe 29 aprilie Trooper.

Petreceri sunt organizate în fiecare club de pe litoral, cu invitaţi speciali.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult