Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Plajă pe litoral, la sfârșitul primei luni de toamnă. ”A reînviat vara”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ca să profite de ultima zi de vară prelungită, mulţi turişti care ştiau prognoza au pornit la plimbare, au mers la mare ori la munte, să se bucure de natură.

Au făcut drumeţii, s-au întins la plajă, iar la prânz, când soarele a fost chiar arzător, au căutat umbra din adâncul pădurii. În parcurile de distracţii s-au format cozi uriaşe, iar unii vizitatori au aşteptat şi 3 ore ca să poată intra.

Încă de dimineaţă a fost zarvă mare la parcurile de distracţii. Cu mic cu mare, turiştii s-au întrecut în trasee.

Cei care nu au reuşit să intre chiar la deschidere au fost nevoiţi să aştepte ore întregi până când s-a eliberat vreun echipament pentru căţărat. 50 de lei costă 3 ore într-un parc de aventură.

Termometrele au înregistrat 27 de grade la munte, vreme perfectă pentru a admira peisajul de la înălţime. În bătaia soarelui, iubitorii sporturilor extreme au zburat cu parapanta.

Citește și
capre
Sute de capre de munte, mutate cu elicopterul după ce au invadat un parc național

Au plătit 250 de lei, iar momentele au fost negreşit imortalizate. Pozele şi videoclipurile din timpul zborului sunt incluse în preţ. Alţi turişti ajunşi în staţiunile de la munte au închiriat biciclete şi au urcat pe drumurile forestiere, unde au găsit linişte şi răcoare.

Încântaţi de mângâierea soarelui, unii s-au aşezat la plajă prin poieniţe.

Şi în centrul istoric al Brașovului a fost aglomerat. Strada Sforii, recunoscută ca fiind cea mai îngustă din Europa, a primit o înfăţişare nouă, iar turiştii au putut admira aici picturi murale şi şi-au lăsat impresiile pe un perete cu mesaje.

Zi de vară a fost şi la malul mării, unde turiştii deja nostalgici s-au lăsat vrăjiţi de valurile mării şi s-au relaxat pe plajă sau pe faleză.

Turist: "A reînviat vara pe litoralul românesc. Septembrie 22, aproape 30 de grade temperatura resimţită. Superb, ce putem spune, lume pe plajă."

În această perioadă o cameră la un hotel de 4 stele se închiriază cu 200 de lei pe noapte, iar la 3 stele, cu 120 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult