Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Petrecerile de 1 Mai au început în forță în Mamaia. Unii s-au distrat în cluburi, alții pe iaht

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Mamaia, distracția a început înainte de lăsarea întunericului, cu o petrecere la bordul unui iaht de lux. În largul mării, tinerii au cântat și au dansat până aproape de miezul nopții, cu o frenezie greu de descris.

Nu durează mult și pe scena de dans intră și alți tineri. Andreea are 19 ani și abia aștepta să vină la mare.

Un tânăr nu se aștepta să ajungă în mijlocul unei petreceri în largul Mării. Însă are acum în față un weekend în care distracția va fi cuvântul de ordine: ”Nu ne așteptam de dimineață și a fost bombăăăă o surpriză. Mă conectez cu muzica și oamenii mei.”

Aproape de miezul nopții distracția s-a mutat în nordul stațiunii Mamaia. Câteva zeci de mii de tineri au ales să petreacă la cel mai mare festival de muzică electronică. Alţii au preferat să danseze până dimineața în cluburile de pe litoral. Smiley a încântat publicul, iar barmanii au pregătit mii de coktailuri și băuturi rafinate.

Nimeni nu vrea să piardă niciun minut din acest weekend. Mamaia a arătat vineri noapte ca în anii de glorie, cu muzică bună, băuturi scumpe și oameni puși pe distracție.

Smiley: ”E atât de mișto să te vezi cu oamenii în formulă completă fără restricții după atâta vreme. Se deschide un sezon foarte bun la mare. E foarte multă lume la mare și oamenii sunt dornici să se distreze să cânte.”

Din fericire, vremea este frumoasă pe litoral. Meteorologii anunță soare și maxime de 22 de grade Celsius. Însă apa mării este încă rece - are doar 10 grade Celsius.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult