Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Petreceri încontinuu, în staţiunile de pe Valea Prahovei. "E obositor, dar dăm înainte"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Toată noaptea de marți, dar și a doua zi, pe lumină, Valea Prahovei a răsunat pe muzică. În pensiuni şi hoteluri gazdele s-au dat peste cap să îşi răsfeţe musafirii astfel încât să revină şi de Paşte sau de 1 mai.

La un hotel de 4 stele din Predeal turiştii au trecut cu uşurinţă din Orient în Balcani. Români, nemţi, israelieni, pe toţi i-a unit muzica de petrecere.

“Am fost cu prietenii mei şi spre surprinderea noastră au fost alături de noi nişte persoane din Germania şi am fost plăcuţi impresionaţi să vedem că şi ei aleg să îşi petreacă sărbătorile în România”, spune un turist. Dansatoarele în costume cu pene au furat apoi toate privirile, dar oamenii s-au prins la dans mai ales pe muzica populară. Chefurile s-au ţinut lanţ şi restaurantele din jurul Sibiului. La nici 10 km de Avrig, aproape de poalele munţilor Făgăraş, s-au strâns peste 100 de persoane.

Ovidiu, din Germania, petrece deja de două nopţi: “E obositor, un pic mai obositor, dar nu contează dăm înainte. E exact cum ne aşteptam, ne-am petrecut cu oameni minunaţi."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult