Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Petreceri de Ziua Naţională în pensiuni. Turiştii au jucat hora toată noaptea

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost o noapte lungă pentru turiştii care au ales staţiunile de la munte ca să se relaxeze în acest week-end prelungit.

Punctul culminant a fost însă petrecerea tradiţională românească, de 1 decembrie, ce a ţinut până spre dimineaţă. N-au lipsit, desigur, horele, dar nici sărmăluţele şi palinca.

Îmbrăcaţi în ton cu sărbătoarea - doamnele cu ii, iar domnii cu tricolorul în piept - turiştii care au ajuns pe Valea Prahovei s-au prins veseli în hore şi au dansat cu foc pe muzica populară. Dacă pe ringul de dans au răsunat chiuiturile, în jurul meselor pline cu bucate tradiţionale, au curs... urările!

Oamenii au petrecut aşadar - cu multă voie bună, româneşte - înconjuraţi de prieteni. "La 61 de ani ai mei, nu mă las deloc. Dansez toată noaptea. Trebuie să dăm un exemplu celor care stau la mese" , spune o doamnă.

Tradiţiile şi distracţia s-au împletit de minune şi în satul Lunca Gârţii, din Argeş.

Citește și
Marc
O mamă a confundat un străin beat cu fiul ei și l-a culcat în casă. Tânărul era pictat pe față, de Halloween

Familia Găncilă a demonstrat că este o gazdă primitoare. Doamna este o gosodina desăvârşită şi a pregătit cu simţ de răspundere meniul. Iar soţul - solistul unei formaţii de muzică populară - a avut grijă să le cânte şi să-i încânte pe oaspeţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult