Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orașul cu „cel mai lung bar din lume” se află în Europa. Care este cea mai cumpărată băutură

Orașul Düsseldorf, fondat în 1288, este unul dintre cele mai vizitate în Germania, fiind renumit în materie de modă, activități artistice și baruri.  

 Aici, tavernele străvechi cochetează cu galeriile contemporane și cluburile de muzică electronică.

În centrul orașului, numit Altstadt, sunt aproximativ 300 de baruri și restaurante înghesuite pe o distanță de mai puțin de 500 de metri, încât a fost supranumit „cel mai lung bar din lume”, scrie National Geographic.

Zona este cunoscută de turiști pentru altbier, o bere cu hamei, a cărei rețetă datează încă din anii 1800 și a devenit un simbol reprezentativ al orașului Düsseldorf. Aceasta se prepară în patru taverne, iar fabrica de bere are 700 de locuri.

Ce alte atracții mai pot fi vizitate

Düsseldorf are peste 100 de muzee și galerii de artă. Colecția permanentă de la K20 include lucrări ale unor artiști precum Picasso, Matisse și Warhol, iar la Kunsthalle Düsseldorf pot fi văzute expoziții experimentale. 

Pasionații de design pot merge la MedienHafen („Portul Media”). Această fostă zonă portuară găzduiește acum unele dintre cele mai impresionante structuri moderne din Düsseldorf, inclusiv un trio de clădiri întortocheate proiectate de Frank Gehry.

Pe drumul de întoarcere spre Altstadt, Rheinturm, un turn de telecomunicații emblematic, are în interior un restaurant japonez care se rotește, astfel că priveliștea este mereu schimbătoare pentru clienți.

De asemenea, există și o zonă numită Little Tokyo unde locuiește a treia cea mai mare comunitate japoneză din Europa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult