Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O plajă din România a fost inclusă în topul celor mai relaxante 10 plaje din Europa

Plaja Constanței a fost desemnată a zecea cea mai relaxantă plajă din Europa, potrivit unui studiu care a desemnat cele mai bune plaje din lume pe baza recenziilor de călătorie ale turiștilor.

Un studiu realizat de SpaSeekers.com a numărat de câte ori cuvântul „relaxare” a fost menționat în recenziile de călătorie online ale unora dintre cele mai populare plaje din lume, dezvăluind destinația de coastă care trebuie vizitată în fiecare țară, atunci când trebuie doar să vă relaxați, scrie Novinite.

Lista dezvăluie locurile preferate pentru oricine a căutat o excursie relaxantă anul acesta.

Potrivit recenziilor lăsate de turiști, plaja Constanței a fost desemnată a zecea cea mai relaxantă din Europa, cu voturile a 5,4% dintre călători.

Citește și
Marea e încă bună pentru o baie. Hotelurile sunt pline și în extrasezon, șezlongurile gratis, dar turiștii au o problemă
Marea e încă bună pentru o baie. Hotelurile sunt pline și în extrasezon, șezlongurile gratis, dar turiștii au o problemă
Cea mai relaxantă plajă din Europa se află în Islanda

Cea mai relaxantă plajă din Europa a fost aleasă Nautholsvik Geothermal din Islanda, cu voturile a 15,1% din turiști, urmată de Ayia Thekla din Cipru (11,1%) și Amager Strandpark din Danemarca (8%).

La nivel global, Little French Key din Honduras se dezvăluie ca fiind cea mai relaxantă plajă din lume, cu peste 4.250 de recenzii în aceste sens.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult