Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mii de turiști care și-au dorit să respire aer curat la munte, blocați pe DN1

Your browser doesn't support HTML5 video.

Valea Prahovei este aglomerată în acest weekend. Mii de oameni și-au dorit să revadă stațiunile și să respire aer curat. Dar, până au ajuns la munte, au pierdut timp prețios în cozile de pe DN1.

Cei care şi-au plănuit plecarea la munte mai târziu, în speranţa că vor scăpa de aglomeraţie, s-au înşelat. Şi după orele prânzului, DN1 era tot plin. Iată cât de greu s-a circulat între Nistorești şi Sinaia, adică 25 de kilometri.

Șofer: „O oră jumătate, e frumos! 25 de kilometri."

Șofer: „Da, aer curat şi zicem am fost la munte, la plimbare, dar am stat în maşină."

Ajunşi în staţiuni sau sus, cu telecabina, cei mai mulţi au preferat plimbările, mai ales că au venit special cu copiii, acum înainte de începutul şcolii. Turistă: „Mici plimbări, un pic de relax la munte, venit dimineaţa, plecat seara." Turistă: „Un pic, înainte de începutul şcolii, să ne încărcăm bateriile, să profităm de ziua asta de sărbătoare. E o vreme bună de plimbat, nu e nici cald." Turistă: „Am fost, am vizitat Pelișorul, Peleşul ca obiective turistice. Ne pregătim pentru noul an şcolar." Sezonul va fi prelungit, dacă vremea rămâne caldă. La cazare, preţurile sunt cu cel puţin 25 la sută mai mici decât în toiul verii. Paul Popa, Centrul de Informare Turistică Sinaia: „Vom avea o reducere semnificativă a tarifelor. Vilele şi pensiunile sunt în zona cea mai căutată, o cameră porneşte undeva de la 120-130 de lei şi poate să ajungă şi la 300 de lei la categoria pensiune, în funcţie de serviciile pe care aceasta le oferă, dar cu siguranţă şi aici va fi un discaunt semnificativ care poate să ajungă şi la jumătate din acest preţ." Toate traseele montane sunt şi ele deschise.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citește și
Vacanta pe litoral
100.000 de turiști se bucură în continuare de vară, pe litoral, deși patronii și-au închis localurile

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult